Mededelingen/nieuws

Zomer 2019
Gedurende de zomermaanden van 2019 (juni, juli en augustus) is de praktijk gesloten. Voor vragen ben ik per email bereikbaar. Stuur een bericht naar info@verliesadvies.nl, ik probeer daar zo snel mogelijk op te reageren.

December 2018
Het jaar nadert z’n einde. Een moment om terug te kijken. Ik heb dit jaar de vernietigende kracht van de Tweede Wereldoorlog in een mensenleven mogen zien. Zelfs nu nog, anno 2018. Ik heb me daardoor weer zo gerealiseerd hoe belangrijk het is om echt afscheid te mogen nemen. Ik werd er stil van om te voelen wat een impact het heeft het op een mensenleven als dit op jonge leeftijd wordt afgenomen. Geen afscheid mogen nemen, niets meer tegen elkaar kunnen zeggen… Het blijft een mens een levenlang achtervolgen.
Ik wens iedereen goede dagen toe. Ik weet hoezeer juist in deze dagen het verlies en gemis (weer) heel tastbaar en groot kunnen zijn. En ook de eenzaamheid. Het zijn dagen om elkaar op te zoeken, maar misschien is er juist nu ook behoefte aan rust en verstilling. Er ligt weer een heel nieuw jaar voor ons, laten we er met elkaar wat moois van maken.