Werkwijze

Begeleidingstraject (kennismaken en gesprekken)
Misschien merk je dat je een rouwproces uit de weg gaat. Ondanks dat je daar misschien heel goede redenen voor hebt, kun je daar behoorlijk last van hebben. Zolang je er geen of te weinig aandacht aan kunt of wilt geven, zullen de pijn en het verdriet om aandacht blijven vragen…

Of heb je een naaste of iets dierbaars verloren zonder dat je echt afscheid hebt kunnen nemen. Dat voelt ‘onaf’ en zit je dwars in je huidige leven…

Ik wil je de ruimte geven om jouw verhaal te vertellen en je daarbij vergezellen tijdens jouw tocht door het ‘land van rouw’. Graag help ik je door middel van gesprekken, voorlichting en opdrachten om een evenwicht te vinden tussen heden, verleden en toekomst: terugkijken naar het verleden, stilstaan bij de gevoelens van nu om weer de kracht en vreugde te hervinden om verder te leven in een nieuwe situatie.

Een begeleidingstraject bestaat uit een kennismakingsgesprek van 1 uur, gevolgd door een aantal (4 tot 6) gesprekken van 1-1,5 uur. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en geeft je de kans om mij beter te leren kennen. We bespreken dan jouw hulpvraag en wat ik voor je kan betekenen.

Bij Tarieven zie je welke kosten hieraan verbonden zijn.

Ik kom graag bij je thuis op bezoek. Als dit niet mogelijk of gewenst is, kunnen we in overleg ook elders afspreken.

Eventueel is het overigens ook mogelijk om via e-mail of telefonisch begeleidingsgesprekken af te spreken. Voor mensen die om verschillende redenen minder makkelijk persoonlijk afspraken kunnen of willen maken is het ook mogelijk om per mail of telefonisch begeleiding of advies te krijgen. Tarieven in overleg.