Begeleidingstraject (kennismaken en gesprekken)
Misschien merk je dat je een rouwproces uit de weg gaat. Ondanks dat je daar misschien heel goede redenen voor hebt, kun je daar behoorlijk last van hebben. Zolang je er geen of te weinig aandacht aan kunt of wilt geven, kunnen het verdriet om het gemis en pijn om aandacht blijven vragen. Of heb je een naaste of iets dierbaars verloren zonder dat je echt afscheid hebt kunnen nemen. Dat voelt ‘onaf’ en zit je dwars in je huidige leven.

Ik wil je de ruimte geven om jouw verhaal te vertellen en je daarbij vergezellen tijdens jouw tocht door het ‘land van rouw’. Graag help ik je door middel van gesprekken, voorlichting en soms  kleine opdrachten om een evenwicht te vinden tussen heden, verleden en toekomst: terugkijken naar het verleden, stilstaan bij de gevoelens van nu om weer de kracht en vreugde te hervinden om verder te leven in een nieuwe situatie.

Een begeleidingstraject bestaat uit een kennismakingsgesprek van 1 uur, gevolgd door een aantal (4 tot 6) gesprekken van 1-1,5 uur. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en geeft ons beiden de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. We bespreken dan jouw vraag en wat ik voor je kan betekenen. Het is ook mogelijk om dit kennismakingsgesprek telefonisch af te spreken.

Bij Tarieven zie je welke kosten hieraan verbonden zijn.

Ik kom graag bij je thuis op bezoek. Als dit niet mogelijk of gewenst is, kunnen we in overleg ook bij mij thuis afspreken. Ik heb een fijne grote ruimte op zolder.

Het is ook mogelijk om via e-mail of telefonisch begeleidingsgesprekken af te spreken. Voor mensen die om verschillende redenen minder makkelijk persoonlijk afspraken kunnen of willen maken is het ook mogelijk om per mail of telefonisch begeleiding of advies te krijgen. Tarieven in overleg.